Kapsule FormulaXXL

Formula XXL kapsule su biljni dodatak prehrani za muškarce.

Kapsule sadrže Azijski Ginseng (Panax Ginseng),   Cinnamomum cassia (Kineski cimetovac) i Maca (Lepidium meyenii).

 

Od sada Formula XXL kapsule možete kupiti u svim boljim ljekarnama  u svakom mjestu u Hrvatskoj.
Ukoliko ih u Vašoj ljekarni nema, zamolite ih da Vam naruče. Naš distributer će u roku 24 sata dostaviti proizvode u Vašu ljekarnu. 

 

 

Način primjene:

Popiti  kapsulu, 1 sat  prije aktivnosti. (ne preporuča se popiti odmah uz obrok zbog boljeg djelovanja.)

1 kapsula djeluje do 48 sati.

 

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je button_webshop.jpg

 

1.Azijski Ginseng (Panax Ginseng)

Ginseng je prvi put otkriven u Kini prije oko 5.000 godina. Vrlo brzo je postao cijenjen zbog toga što je vraćao snagu i obnavljao energiju.

Ginseng raste na skrovitim mjestima u sjenovitim šumama i brežuljcima Koreje, Kine i Rusije. U stara vremena koristio se samo divlji Ginseng jer se dugo vremena vjerovalo da Ginseng ne može biti uzgojen zbog svoje osjetljivosti i posebnih uvjeta u kojima mora rasti, od odgovarajuće temperature do sjenovitog tla bogatog mineralima, itd..

Panax ginseng (Ginseng), biljka koja sadrži prirodni ginsenozid, polisaharide,      proteine i vitamine B1, B2, B5 i H, te više od trinaest minerala.

Djeluje kao adaptogen tj. djeluje poticajno kod umora, velikih napora i slabosti, kao imunostimulator te kao tonik koji podiže fizičku snagu, uključujući i seksualnu. Ginsenozidi smanjuju nivo prolaktina u krvi i time pojačavaju libido.

 

2.Cinnamomum cassia (Kineski cimetovac)

Kineski cimetovac koristi se u pripravcima za tegobe povezane s cirkulacijom, povišenim tlakom i povišenim lipidima. Smatra se da ekstrakt kineskog cimetovca indirektno stimulira libido, djelovanjem na dopamin receptore povezane s užitkom. Sadrži eterično ulje koje djeluje antimikrobno i antibakterijski te cinamaldehidom koji snizuje krvni  tlak.


3.Maca(Lepidium meyenii)

Maca je biljka porijeklom iz područja Anda, teritorija današnje Bolivije i Perua, a raste na visini između 2.400 i 4.400 metara.

Korijen mace u sebi sadrži vitamine B1, B2, B12 i C, alkaloide, mikro i makro nutrijente, ugljikohidrate, bjelančevine, vlakna, masne kiseline, fruktozu, škrob, tanin, natrij, kalij, kalcij, bakar, cink, željezo, mangan, silicij i magnezij.

Prema legendi, Inke su davale svojim ratnicima prah korijena mace kako bi povećali njihovu snagu i izdržljivost.

Međutim, kada je bitka završila, uskratili su im macu zbog njezinog svojstva da snažno pojača libido.
Kao adaptogen, maca povećava tjelesnu izdržljivost i otpornost prema stresu, tjeskobi, traumi i iscrpljenosti, te pozitivno djeluje na libido.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •